Wie zijn wij?

Inmiddels de vierde generatie die zich met auto's en mobiliteit bezighoudt. Ook al lopen de historische lijnen niet geheel parallel, kunnen we wel trots zijn op een toegevoegde waarde aan de auto- of mobiliteitsbranche. 

Even voorstellen

Volgens mijn ouders ben ik al vanaf de lagere school een sociale teamspeler, die altijd ruil- en handelswaar bij zich had. Dit varieerde van knikkers tot kaarten en brommers. Nu studeer ik Ondernemerschap & Retailmanagement op de Avans hogeschool, tegelijkertijd ben ik mijn bedrijf Cretier Cars begonnen.

Even voorstellen

Waarom?

Mijn drijfveer is het aanbieden van occasions die zich op een bijzondere manier onderscheiden van het gebruikelijke aanbod. Hiervoor blijf ik zoeken naar nèt die speciale uitvoering met de juiste opties. De kwaliteit wordt gewaarborgd door een zo laag mogelijke kilometerstand in combinatie met (dealer)onderhoudshistorie en geen wachtrij aan vorige eigenaren. Daarnaast wordt de auto optisch en technisch doorgelicht zodat we er zeker van zijn dat alleen het beste goed genoeg is.

Waarom?

Hoe?

Bij het uitzoeken van mijn eerste auto had ik al het hele internet tot mijn beschikking. Met de juiste zoekcriteria, specificaties, prijzen en netwerk lukt het mij om de beste occasions gevonden te krijgen. Dit resulteert tot een selectie van auto's met de beste uitrusting en gegarandeerd onderhoud, tegen een marktconform scherpe prijs.

Hoe?

Hier is waar het allemaal begon

De Kerkstraat in Rossum waar mijn overgrootvader Willem Cretier in 1930 zijn garagebedrijf startte. Opa Willem was een kundig monteur, die soms een tikje eigenwijs kon zijn. Door deze eigenschappen kreeg hij altijd alles gerepareerd en kwamen zijn klanten uit de verre omstreken naar Rossum.

Hier is waar het allemaal begon

Tot enkele jaren geleden

Heeft mijn opa Gerard zich altijd bezig gehouden met de im- en export van bedrijfswagens, mijn vader heeft er oa. een 24/7 bergingsbedrijf gehad en nu is het moment zover dat ik hier mijn onderneming heb mogen starten.

Tot enkele jaren geleden

Wat hebben we nog meer te vertellen?

De auto's spreken voor zich, daar kunnen we kort over zijn. Wel hebben we al vier generaties lang een verhaal met auto's en mobiliteit. En natuurlijk zijn we trots op onze verkochte vloot.